Benvinguts al nou curs!!!

article_inici_10-11

Aquest curs el nostre bloc s’ha despertat tard,  la nostra intenció és la de tenir-lo al dia i anar informant de tots els esdeveniments, el que passa és que l’entrada al nou any escolar ens ha anat una mica apretada.

El mes de setembre el vam tenir una mica mogudet, tot el tema d’Internet a l’escola ens va fer una mica la guitza, no sabem ben bé per què però la tecnologia no acabava de funcionar, ara mateix sembla que tot ha anat tornant a la normalitat, gràcies a la intervenció de tècnics i mestres entregats.

Els/les mestres també hem patit  l’estrès de començar una setmana abans, tot havia d’estar a punt pel dia 7, programacions, incorporació dels nous mestres, adequació de les aules!! Heu de pensar que  a finals d’agost es van realitzar reformes a les instal·lacions elèctriques y calefacció, en arribar a l’escola ens ho vam trobar tot una mica capgirat.

Ens volem posar al dia, tot i que ja hem passat el pont del Pilar i la Castanyada…  A l’escola ja hem celebrat dues festes: l’aniversari del naixement de Ghandi i una Castanyada espectacular, tant per la qualitat de les dances interpretades pels infants,  com la participació de l’AMPA en la organització i  la seva aportació torrant les castanyes.

Ja hem iniciat la campanya de repartiment de fruita i entrem al mes de novembre amb ganes de recuperar el temps perdut en relació a la tasca informativa d’aquest bloc.

Poc a poc s’aniran actualitzant les informacions en relació les novetats al claustre, consell escolar, AMPA i tot el que calgui a nivell de sortides, celebracions i esdeveniments. No dubteu en enviar-nos les vostres sug.gerències i us prometem que ben aviat tot estarà al dia.

La comissió del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *