Trobada-col·loqui per la Marxa Mundial per la Pau

montserrat-ponsa

El dia 19 de febrer, Montserrat Ponsa de la fundació Cultura de Pau, presidida per Federico Mayor Zaragoza, va parlar de les seves experiències en la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència davant els alumnes de 5è i 6è del nostre centre.
Montserrat Ponsa va ser l’única catalana que va fer tot el recorregut de la Marxa Mundial.
La MM, organitzada per l’associació humanista Món sense Guerres, va començar el 2 d’octubre de 2009 en Wellington (Nova Zelanda) i va finalitzar el 2 de gener de 2010 a Punta de Vacas (Andes-Argentina), passant per més de 100 països.
El nostre centre va tenir una participació molt activa en la Marxa Mundial.
Enrique Collado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *