Deures d’estiu (alumnes de 6è)

Aquest estiu és convenient que a més de descansar, jugar i passar-t’ho molt bé treballis una mica. Et proposem que facis aquestes activitats:

QUADERN DE CATALÀ

Àudios Català:

QUADERN DE CASTELLÀ

Àudios Castellà:

QUADERN D’ANGLÈS

Àudios d’anglès:

QUADERN DE MATEMÀTIQUES

Deixa un comentari

ALQUÉZAR

El dia 1 de juny vam fer la sortida de fi de curs a Alquézar.

Clica damunt la imatge i s’obrirà la galeria

Ens ho vam passar molt bé però vam acabar molt cansats: caminar amunt i avall,  saltar i jugar a l’aigua, fer un barranc…

Deixa un comentari

EXPOSICIÓ ” LA SELVA AMAZÒNICA” del Perú”

Fa molts anys, concretament el 1993, en Joan Condal va començar el seu viatge per la selva Amazònica del Perú. Aquesta aventura va durar un mes. Durant aquest període de temps va aprendre i va descobrir moltes coses, es va divertir, va patir,  va recollir una mostra gran mostra d’insectes que hi vivien… En definitiva  va viure una gran i inoblidable experiència.

Avui, a la Biblioteca Joan Solà, en Joan ens ha traslladat a la selva explicant-nos el seu viatge i ensenyant-nos papallones, formigues, escarabats, taràntules i fotografies de llocs per on va passar.  Ens ha engrescat a tots i a totes amb les seves vivències i coneixements.

Aquesta tarda a 2/4 de 8 del vespre s’inagura l’exposició per a tothom!

Clica damunt la fotografia per obrir galeria

Deixa un comentari

VI ENGLISH DAY al Pla d’Urgell 2018

Jornada organitzada  pels mestres especialistes d’anglès des del Seminari de Coordinació de l’Àrea de Llengua Anglesa i el Centre de Recursos Pedagògics.

És una jornada plena d’activitats fora del marc del centre on els alumnes de Cicle Superior de les escoles utilitzen la llengua anglesa mitjançant el joc.

Deixa un comentari

COMPETÈNCIES BÀSIQUES_6è

INFO_famílies_primària

 

Deixa un comentari

PLANTEM!!

El dimecres 21 de març vam anar a plantar arbres amb l’ajuda del Felipe i el Joel, treballadors de l’ajuntament. Vam passar una estona molt entretinguda.

 

Deixa un comentari

Colònia Güell

El passat dia 22 de març els alumnes de Cicle Superior vam visitar la colònia Güell, una antiga colònia industrial situada a Santa Coloma de Cervelló.

Vam conèixer els edificis més importants de la colònia mitjançant una activitat d’orientació i en acabar  vam gaudir d’una petita joia del modernisme, la Cripta, construïda per Antoni Gaudí. Inicialment aquesta cripta havia de ser un monument de grans dimensions com la Sagrada Família però Gaudí no es va entendre amb els Güell i finalment es va quedar sent una petita església per la gent de la colònia.

Clica sobre la imatge per accedir a la galeria

El CdA Can Santoi ha escrit, a la seva pàgina Web, un article de la nostra visita a la colònia Güell:

http://serveiseducatius.xtec.cat/cda-cansantoi/general/com-era-la-vida-a-la-colonia-guell-2/

 

Deixa un comentari

PROVES CANGUR

Els alumnes de Cicle Superior (5è i 6è) de l’escola el dijous 15 de març van realitzar la Prova Cangur al centre.

Les Proves Cangur són un conjunt de reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada amb diverses opcions de resposta per a cada problema. A més, en tots els casos, els participants les han de completar sense calculadora.

Les Proves Cangur van començar a realitzar-se als anys 80 a Austràlia. Actualment més de 60 països organitzen Proves Cangur dins d’un programa  que es coneix com Kangourou sans Frontières. Al nostre país se celebra des de l’any 1999 per a alumnes de 3r d’ESO a 2n batxillerat. Així mateix, l’any 2015 s’hi van incorporar els alumnes de cinquè i sisè de primària.

 
Deixa un comentari

CANTEM NADALES!!

Deixa un comentari

NADAL ARRIBAT, AMIC INVISIBLE I PHOTOCALL ENS HA PORTAT!!

C

Deixa un comentari