Preinscripció curs 2018-19 amb formulari de preinscripció

Aquest divendres, dia 13 d’abril, comença la preinscripció pel proper curs 2018-19 i durarà fins el dia 24 d’aquest mateix mes. Per tal de facilitar-vos aquest procés us fem a mans un document amb el calendari, els criteris i la relació de la documentació necessària per a participar-hi.

Podeu venir a fer la preinscripció dels vostres infants en els següents horaris:

Dilluns: 8:15h a 13:30h – 15h a 16h

Dimarts: 8:15h a 13:30h – 15h a 16h

Dimecres: 8:15h a 12:30h

Dijous: 8:15h a 12:30h

Divendres: 8:15h a 11:30h

Desitgem que ben aviat sigueu membres de la nostra comunitat escolar!

 

FULL DE PREINSCRIPCIÓ

(si el voleu omplir amb l’ordinador primer us l’haureu de descarregar)

Trobareu més informació sobre aquest tema a http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483-obligatoris?category=

 

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Normativa, Preinscripció i matrícula i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.