Celebrem la Diada de la Pau

Avui, dilluns 30 de gener, hem celebrat a l’escola el Dia de la Pau. A la nostra manera hem volgut aportar el nostre petit gra de sorra en aquesta diada. Enguany s’ha fet més èmfasi en el tema dels refugiats, que lamentablement és massa d’actualitat. Ells són les víctimes directes de la violència i de les guerres: persones que fugen amb els somnis i l’esperança d’una vida millor.

img_5340Durant el matí cada grup ha realitzat activitats sobre la Pau a l’aula i hem formulat petits desitjos que hem escrit en papers de colors, i posteriorment els hem penjat a l’arbre del vestíbul de primària. Més tard hem fet una posada en comú i cloenda al gimnàs de l’escola. Allà hem elaborat un petit acròstic  amb la paraula REFUGIATS. SI voleu veure altres fotos d’aquest acte, cliqueu a la foto 🙂

Com commemoreu vosaltres aquesta diada?

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Celebracions, Eixos transversals, Escola, General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.