Full Informatiu 58

Bona tarda famílies,

Us fem arribar el full informatiu del mes de gener, esperem que en gaudiu de la lectura.

Comentar-vos que en breu enviarem correu pel tema de les jornades de bricolatge, on esperem la vostra col·laboració.

Moltes gràcies per tot i us desitgem un molt bon segon trimestre!

 

Full Informatiu 58, gener 2017

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Comunicats, Eixos transversals, General, Jornades de Bricolatge, Normativa i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.