Full Informatiu 57

Molt bon dia, famílies del Pont de la Cadena!
Us fem arribar el full informatiu del desembre.
Desitgem que acabeu de passar una bona setmana.

full57

Full Informatiu 57
Conclusions Simposi

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Celebracions, Comunicats, Escola, General, Nadal, Normativa i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.