Full Informatiu 56

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar el full informatiu corresponent al mes de novembre.
Com podreu observar, hem fet uns canvis en el concepte de full informatiu, tot pensant en poder donar informacions més detallades i extenses.
Esperem que en gaudiu! (clicant a la imatge el Full Informatiu se us obrirà en una nova pestanya):
full56-1

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Comunicats, Consell Escolar, Escola, General i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.