Festa de Final de Curs

El curs escolar s’acaba i abans de plegar volem compartir amb vosaltres algunes imatges de la Festa de Final de Curs i dels inflables aquàtics que van fer que l’alumnat passés una jornada divertida que segur que no oblidaran fàcilment. Gràcies a la nostra comunitat educativa (AMPA, alumnat, claustre, personal no docent i famílies), que ho va fer possible!!!

Us desitgem un molt ben merescut descans estival. Ens veiem a la tornada!

FFC1516(Per a veure l’àlbum, cliqueu damunt de la imatge)

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Celebracions, Escola, Festa de Final de Curs, General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.