JOCS OLÍMPICS DEL PONT

El passat 12 de maig, els alumnes i mestres del Pont de la Cadena vam fer la cloenda de l’eix transversal. Vam celebrar els nostres Jocs Olímpics. Vam fer una sortida conjunta de tot el dia. Primer vam començar els Jocs Olímpics a les instal.lacions del Camp de futbol Ricard Ginebreda i vam finalitzar l’acte a l’escola. 

Petits i grans van poder fer pinya en cada grup, ajudant-se i animant-se a cada prova. Genial!!!

batch_IMG_3488 batch_IMG_3510 batch_IMG_3528 batch_IMG_3555 batch_IMG_3589 batch_IMG_3646

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Celebracions, Eixos transversals, Escola, General, Sortides i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.