GRÀCIES PER PARTICIPAR A LES III JORNADES DE BRICOLATGE!

Un cop més volem donar les GRÀCIES a totes les famílies i mestres (i als no mestres també: Carme R. i al Manolo Orantes) que heu pogut participar de manera voluntària a les Jornades d’enguany.

Tots junts hem pogut millorar l’entorn del centre donant-li color de nou a les tanques de fusta del pati d’infantil, hem repintat els jocs de la pista i hem envernissat les taules i bancs del pati de primària i també hem millorat altres petites coses que ens ajuda a que el dia a dia sigui més funcional.

Com a cloenda hem tancat les Jornades amb un pica-pica ofert per l’AMPA i una gran calçotada on els calçots han estat el fruit de l’esforç i treball amb el nostre hort escolar.

Aquí us mostrem algun moment del matí.

IMG_4439 IMG_4438 IMG_4435 IMG_4437 IMG_4436

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Escola, General, Jornades de Bricolatge i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.