I quan s’apropa l’estiu, és el temps de la collita, …

Benvolgudes famílies,

un altre curs acaba i ja tornem a tenir aquí la celebració del final de curs, durant la qual els vostres fills i filles us presentaran un espectacle que esperem que us agradi.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

El final de curs sempre ens recorda el procés que segueixen les tasques ben fetes: l’esforç i la constància mantinguts al llarg del temps per a aconseguir quelcom que valgui ben bé la pena ens retornen una gratificació final que ens fa sentir satisfets de la nostra feina quan ens aturem per a recollir els fruits que hem conreat. Els mestres i l’alumnat ara recollim els fruits d’aquests mesos de treball, i l’hort de l’escola és una de les millors metàfores de tot aquest procés.

I quan s’apropa l’estiu, és el temps de la collita, …

Bon descans a tothom i gràcies per un altre gran curs. Fins el setembre!

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Celebracions, Comunicats, Escola, Festa de Final de Curs, General, Hort i jardí i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.