Full Informatiu 44

Ja ens ha arribat la normativa per a la concessió d’ajuts individuals de menjador per al curs 2015 – 2016. Els requisits per poder sol·licitar la beca són els següents:

  •  No disposar d’un llindar de renda superior a 1,5*IRSC+(1.500,00€)

quadre beques 1516

  • No tenir deutes del servei de menjador d’altres cursos
  • Presentar la documentació acreditativa (model 1) abans del dia 8 de maig
  • Utilitzar diàriament  el servei de menjador
  • Facilitar la informació que els pugui ser requerida pels òrgans de control de l’administració.

Les sol·licituds es poden recollir a consergeria a partir de demà mateix i s’hauran de lliurar a l’administrativa del centre abans del dia 8 maig.  És molt important que s’adjunti la documentació obligatòria que figura al model 1 de la sol·licitud.

Quant a ESCOLA PONT DE LA CADENA

L'escola Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’una sola línia i està estructurat en dues etapes educatives: Educació Infantil (des dels 3 anys) i Educació Primària (fins a 6è). L’escola fou creada el curs 1985-86 i es troba ubicada al barri del Canal de Molins de Rei, en una zona del poble que disposa de diversos parcs, una altra escola, dues llars d’infants i un camp de futbol entre altres serveis. La majoria dels nostres alumnes viuen en aquest mateix barri. El curs 2010-2011 la escola va celebrar el seu 25è aniversari.
Aquest article s'ha publicat dins de Ajuts i beques, Escola, General, Menjador i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.