AMPA

Castanyada curs 2016/2017

Aquest curs celebrem la castanyada el dia 27 d’octubre, com s’ha vingut fent els últims anys l’AMPA ofereix als nens i nenes de l’escola coca i xocolata. Enguany l’AMPA  ofereix a les famílies per 1,50 euros COCA, XOCOLATA i CASTANYES. Per les famílies que ho desitgin hi haurà venda anticipada de tickets que es farà  els dies 17,18, i 19  d’octubre a les 12 hores i a les 17 hores a l’entrada de l’escola. Per les famílies de transport podreu comprar els tickets entre les 17 hores i les 17:30, els mateixos dies a la parada de la plaça Barcelona, intenteu portar l’import just, hi haurà una persona de l’Ampa.

AMPA ESCOLA LLUMS DEL NORD

AMPA ESCOLA LLUMS DEL NORD

L’AMPA (Associació de mares i pares d’alumnes) és una associació sense ànim de lucre integrada per mares i pares d’alumnes, la inscripció a la mateixa és voluntària i s’hi pot pertànyer com a associat durant el temps que els fills estiguin al centre escolar. L’AMPA s’integra dintre de l’estructura organitzativa de l’escola. Les persones que en formen part s’encarreguen d’organitzar diferents activitats relacionades amb l’educació dels seus fills i ho fan amb la finalitat d’apropar-se més a l’escola, donant suport al seu model educatiu.

L’AMPA consta d’una junta directiva i de l’Assemblea d’associats. Les decisions de l’AMPA es prenen amb el consens de tots els membres de la Junta.

La Junta directiva actualment és: president:Jofre Calduch, vicepresidenta: Susana Sánchez, secretària: Laia Vila, tresorera: Sonia Domingo i vocals: Eli Blanich, Eli Cot, Sandra Castillo, Núria Comerma, Oriol Barceló, Dani Marcos i Montse Segura.

L’Assemblea d’associats són tots els pares i mares que han pagat la quota de soci de l’AMPA.

Les accions portades a terme per l’AMPA durant el curs 2014-2015 han estat:
– Reunions bimensuals de la Junta directiva.
– Reunions trimestrals amb els representants de la FAPAC
– Coordinacions amb l’escola per saber les demandes i necessitats dels alumnes i col·laboració amb les diferents accions en les que se’ns requereix la nostra ajuda.
– Assemblea general amb els socis de l’AMPA
– Aportació econòmica per a tots els socis a l’activitat de piscina, patinatge i hipica de l’escola
– Berenar de castanyada per a tots els nens de l’escola.
– Venta de loteria.
– Primera parada de venta de roba i joguines de segona mà.
– Aportació en els regals del tió i reis i fotos de grup per a tots els nens de l’escola.
– Aportació econòmica per a tots els socis a l’activitat d’esquí de l’escola.
– I Quina de l’AMPA de l’escola
– Col·laboració en la carrossa de carnestoltes.
– Segona parada de venta de roba de segona mà.
– Sopar de la nit de primavera per a tots els socis.
– Venta de roses i llibres de segona mà per Sant Jordi.
– Aportació econòmica per a tots els socis a les colònies de l’escola.
– Botifarrada a la festa de final de curs i venta de begudes durant la festa.
– Aportació a l’escola d’una pissarra digital.

La quota de l’AMPA és de 30 € per un fill, 50 € per a dos fills i 65 € per a tres o més fills a l’escola.

Durant el curs demanem la col·laboració dels pares i mares en les diferents accions que es porten a terme, donat que entre tots fem que l’AMPA sigui possible.

Us volem animar a fer-vos socis actius de l’AMPA, donat que mentre més persones siguem a la junta, més diversitat d’opinions i idees hi podrà haver.

Per contactar amb els membres de la junta: ampa.llumsdelnord@gmail.com

3 respostes a AMPA

 1. Jordi diu:

  Hola a tothom,
  Som el Club de Golf Puigcerdà (abans Sant Marc). Estem buscant nenes i nens d’entre 7 a 15 anys, amb o sense experiència per iniciar-se en el món del golf i formar part dels equips del Club de Golf Puigcerdà.
  Us adjunto alguns dels beneficis pels vostres nens i nenes, combat el sedentarisme, millora la concentració i el desenvolupament de la ment, relaxa el cos, millora la flexibilitat i la coordinació motora, augmenta l’autoestima, Incentiva l’afany de superació, desenvolupa la paciència i augmenta la tolerància a la frustració, potencia la presa de decisions. Enalteix la companyia i contribueix al creixement emocional. Aporta valors com el joc net (fair play) i l’esportivitat. Democratitza el joc en equip. Idoni per estrènyer llaços familiars.
  Si mai ho heu provat us convidem a una sessió on coneixereu més sobre aquest fantàstic esport.
  Telf: 972 883 441 o 615.490.340 (Jordi)

 2. Orles per a escoles originals i diferents

  Vols una orla diferent per als alumnes de l´escola?
  M´adapto a qualsevol edat i en funció d´ella faig un tipus d´orles o unes altres, si teniu alguna idea serà benvinguda, si no, crearem entre tots una bonica orla perque els alumnes tinguin un record de la seva classe durant aquest curs.
  El meu nom és Meritxell i sóc fotògrafa a Matadepera, els envío aquest email per oferir els meus serveis com a fotògrafa per a l´escola i fer reportatges dels alumnes, orles, àlbums, etc… Ja he treballat varies vegades per escoles i instituts amb nens de totes les edats i és una tasca que m´encanta, per això em vull presentar.
  Les orles tenen un preu de 300€ més iva (inclou el reportatge i l´entrega en soport digital), jo poso el material, només necessito un petit espai i quadrar un dia i hora per venir a fer les fotos i en un parell d´hores es fan dues classes. El desplaçament està inclòs en un radi de 30 km desde Terrassa.
  Hi ha varies opcions d´entrega del material, es pot fer la típica orla , un quadre, un àlbum, etc…. el preu d´aquests productes va a part en funció del què es vulgui.
  En el cas que estiguin interessats poden contactar amb mi al email: hola@lacapsadefotos o per telèfon al 645881604 i buscarem un dia per venir a fer les fotos, si és possible abans del mes de maig seria fantàstic, ja que si no s´ajunta tot al final de curs i anem tots de bòlit.
  Espero la seva resposta.
  Atentament,
  Txell

 3. Bona tarda.
  Som el Club Esportiu Cerdanya Pirineus.
  Us voldríem informar que a falta de la promoció de cros escolar a la Cerdanya (entre altres esports), nosaltres mateixos hem creat un Circuit de Cros i Duatló escolar pel curs 2016/2017.
  Ens agradaria poder difondre aquesta notícia i el cartell del circuit al màxim d’escoles i pares/mares possibles.
  4 març : cros nocturn Bolvir (17h)
  11 març: cros sobre neu a Pista llarga (la Molina) 18h
  1 d’abril: II Jornada de l’esport de muntanya a Bellver+ cros escolar. Tot el dia
  30 abril: Duatló escolar a Bellver 11.00h
  14 maig: Duatló escolar a Bolvir. 17.00h
  Seran unes curses a 2-3 € el dorsal però es demanarà que estiguin mutualitzats al Consell Comarcal. Nosaltres mateixos ho podrem tramitar el dia de la cursa per 6 €.
  La nostra idea evidentment no és treure diners a través d’això, sinó promocionar l’esport com l’atletisme a les escoles i a la Cerdanya.
  Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *