Juguem !!

Benvolgudes famílies !!

Ja hem tornat a començar i tenim tots els motors engegats !!!

Aquest any, hem tingut un inici força tranquil, amb molta energia i moltes ganes de passar-nos-ho bé ! És per això, que durant els primers dies, hem dedicat força estona a conèixer els nous espais i a gaudir a través del joc.

A la vegada, cal dir que hem incorporat nous recursos i “joguines alternatives” a les nostres estones de joc a l’aire lliure. Voleu compartir amb nosaltres aquests moments ? En el següent enllaç, com sempre, hi trobareu un recull de fotografies !

Us esperem a les properes reunions de grup,

Equip d’Educació Infantil

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Juguem !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *