El menjar ecològic: podria ser el model alimentari del futur?

el món al plat

Xerrada – col•loqui

dijous, 11 de març de 2010, a les 21 hores

a l’Escola La Floresta,

Camí Can Pagan, s/n – La Floresta

El menjar ecològic: podria ser el model alimentari del futur?

Com es pot introduir en un menjador escolar?

A càrrec de Miquel Vallmitjana, doctor en Biologia i Manel Rivero, tècnic mediambiental.

o    L’agricultura ecològica,  necessita menys energia i contamina menys, podria ser el model alimentari del futur. Però ja s’està convertint avui en la base de molts menjadors escolars.
o    A la xerrada explicarem les característiques de la producció ecològica, del seu control i de la importància que les escoles optin per aquest model en el seu menjador.
o    És possible un projecte de menjador escolar saludable  i sostenible?
o    Introducció d’aliments ecològics i canvis en els menús, com es pot fer?
o    Problemes i solucions d’un nou model de menjador.

Al finalitzar la xerrada hi haurà un pica-pica d’alguns productes
ecològics  introduïts a les escoles de Sant Cugat

Organitza:

Comissió d’Ensenyament Públic de Sant Cugat del Vallès, integrada per la Coordinadora d’AMPA’s i les Direccions dels Centres Públics.

Col•labora:

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Activitat dins el programa de formació per a pares i mares, curs2009-2010

2 thoughts on “El menjar ecològic: podria ser el model alimentari del futur?

  1. Berta

    Hola, sóc la presidenta de l’ampa de l’escola Vedruna de Terrassa i aquest vespre teníem pensat venir a la vostra xerrada. Hi ha cap canvi de data? Si no em dieu res ens trobem avuí dijous. Gràcies!!!
    (A l’escola el telèfon comunica i a l’ajuntaent em diuen que no tenen cap anulació)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà