Xerrada – col•loqui
dijous, 11 de març de 2010, a les 21 hores
a l’Escola La Floresta,
Camí Can Pagan, s/n – La Floresta
El menjar ecològic: podria ser el model alimentari del futur?
Com es pot introduir en un menjador escolar?
A càrrec de Miquel Vallmitjana, doctor en Biologia i Manel Rivero, tècnic mediambiental.
o L’agricultura ecològica, necessita menys energia i contamina menys, podria ser el model alimentari del futur. Però ja s’està convertint avui en la base de molts menjadors escolars.
o A la xerrada explicarem les característiques de la producció ecològica, del seu control i de la importància que les escoles optin per aquest model en el seu menjador.
o És possible un projecte de menjador escolar saludable i sostenible?
o Introducció d’aliments ecològics i canvis en els menús, com es pot fer?
o Problemes i solucions d’un nou model de menjador.
Al finalitzar la xerrada hi haurà un pica-pica d’alguns productes
ecològics introduïts a les escoles de Sant Cugat
Organitza:
Comissió d’Ensenyament Públic de Sant Cugat del Vallès, integrada per la Coordinadora d’AMPA’s i les Direccions dels Centres Públics.
Col•labora:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Hola, sóc la presidenta de l’ampa de l’escola Vedruna de Terrassa i aquest vespre teníem pensat venir a la vostra xerrada. Hi ha cap canvi de data? Si no em dieu res ens trobem avuí dijous. Gràcies!!!
(A l’escola el telèfon comunica i a l’ajuntaent em diuen que no tenen cap anulació)
Us esperem avui dijous a les 21 hores. Gràcies.