SHORT FILM PROJECT – Cicle superior

El passat 22 de juny els alumnes de cicle superior vam fer la gala dels Òscars. Un projecte de l’àrea d’anglès i plàstica en anglès. El projecte anomenat Short Film Project va consistir en fer un curtmetratge per grups de treball. Després de totes les sessions de teoria sobre el cinema, els alumnes van gravar el curtmetratge en anglès tenint en compte tot el que havíem treballat a classe. La culminació del projecte va ser l’entrega els Òscars a classe, a l’estil Hollywood.

Enhorabona per la feina feta!

Per descarregar les imatges premeu aquí

Aquest article ha estat publicat en 4. BLOG DE CICLE SUPERIOR, ACTIVITATS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *