TALLER DE PERSPECTIVA (EDUARD SAIZ) – Cicle Superior

A finals del primer trimestre els alumnes de cicle superior vam tenir l’oportunitat de gaudir d’un taller sobre la perspectiva i el color. El taller el va dur a terme el dibuixant garrotxí Eduard Saiz resident a Argelaguer. El taller va constà de tres sessions i vam poder comprovar de primera mà la importància de les ombres a l’hora de crear perspectives i profunditat a les nostres obres. Aquí us deixem algunes imatges del taller.

També podeu consultar la seva obra en el link següent:

https://artedus.wordpress.com

Per descarregar-vos les fotos premeu aquí

Aquest article ha estat publicat en 4. BLOG DE CICLE SUPERIOR. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *