JORNADES CULTURALS

ELS DARRERS DIES ABANS DE COMENÇAR LA FESTA DE PASQUA VAN TENIR LLOC LES JORNADES CULTURALS.
EL TÍTOL DE LES JORNADES CULTURALS D’ENGUANY ERA “APRENEM DELS AVIS”. DEIEN ELS ANTICS QUE QUAN ES MOR UNA PERSONA ANCIANA ÉS COM SI ES CREMÉS UNA BIBLIOTECA. ÉS PER AQUEST MOTIU, I PERQUÈ ENS ELS ESTIMEM TAN COM ELLS ENS ESTIMEN A NOSALTRES, QUE ELS VAM DEMANAR QUE ENS ENSENYESSIN TOTES AQUELLES COSES QUE NOMÉS ELLS ENS PODEN ENSENYAR.
DES D’AQUEST BLOC TAN SOLS PODEM DIR: MOLTES GRÀCIES!!

EN AQUESTA NOTÍCIA NOMÉS TENIU UNA PETITA MOSTRA DELS TALLERS QUE ES VAN DUR A TERME. S’HA AFEGIT UNA NOVA PÀGINA AL BLOC AMB EL NOM DE JORNADES CULTURALS ON PODREU VEURE TOTS ELS TALLERS QUE ELS AVIS I ÀVIES VAN FER DURANT AQUESTES JORNADES.

Aquest article ha estat publicat en JORNADES CULTURALS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *