ANGLÈS

AQUEST ANY TENIM NOU LLIBRE D’ANGLÈS. Es diu SURPRISE. Podeu repassar el vocabulari, escoltar els “Chants and songs”, fer E-cards o jugar amb Josh, Emma i Granny en la seva Webb.

Surprise 3 Surprise 4

Però no ens oblidem dels nostres amics de tants anys Zeeta, Zap o Robodog SI VOLEU JUGAR  o recordar coses que vau estudiar  anys enrere AMB ELS JOCS DE GALAXY PODEU CLICAR ELS SEGÜENTS ENLLAÇOS

Galaxy 3er

Galaxy 4Th

I like biscuits

En grups de 4 nois i noies de 3r han preparat una petita representació. Podeu veure més fotos i videos a l’article “I like biscuits, anglès 3r

Un grup actuant al passad?s

LETTER TO FATHER CHRISTMAS

Els alumnes de 3r han escrit en anglès la seva carta als reis, (en aquest cas a FATHER CHRISTMAS) donant les gràcies pels regalls rebuts. Podeu veure les seves cartes a l’aplicatiu JOANOT I JANA de la webb del Servei Educatiu de l’Alt Maresme de Pineda, clicant on diu CARTA A SES MAJESTATS ELS REIS DE L’ORIENT. També podeu accedir-hi des del portal de la webb de la nostra escola clicant l’enllaç “carta als reis 2008

Classe de 3r D a l’aula d’informàtica penjant la seva “letter to father christmas”

WHERE´S MINTY? : Teatre a 4t

Vam fer una obra de teatre sobre un ratolí que es diu Minty. Un senyor , l’Eddie , que perdia en Minty i uns aliens que es diuen Zap i Zeeta el buscaven . Quan un gat se’l volia menjar , els aliens van transformar el gat en petit ,i el ratoli en gegant.

Jo actuava de Zeeta i d’Eddi i el meu company de Minty i Zap. La història es deia “WHERE’S MINTY” i els protagonistes eren en Zap, la Zeeta i l’Eddie. El

ratolí és petit i té la cua llarga i el nas de color rosa. L’Eddie és qui té cura del ratolí. En

Zap és un alien de color verd i la Zeeta una alien de color lila. Tots dos aliens tenen

Objectes especials i recorren tot el mon ajudant la gent .

El gat es de color taronja i negra , es gran i te molta gana.!!!!!!

Arnau P i Xavi S. 4rt A

Where’s Minty és una obra de teatre que vam fer en Angles. Els personatges que hi surten es diuen Zap i Zeeta, són dos extraterrestres que han vingut a la Terra i han d’aprendre una nova llengua, l’anglès. L’Eddie és un senyor que ven animals, és grassonet, porta ulleres i sempre va despentinat. En aquesta història perd el seu ratolí, que es diu Minty. En Minty és petit, té les orelles grans i la cua llarga.

Ens vàrem disfressar de Zap, Zeeta i Eddie. Els nens que feien de Zap duien un barret, uns pantalons, una samarreta de tirants, una motxilla i un rellotge, tot de color blau.Els que es disfressaven de Zeeta duien el mateix que en Zap però de color rosa. Els que anaven vestits d’Eddie portaven una jaqueta, una peça de tela a la panxa perquè se’ls veiés grassonets com l’Eddie. Qui anaven de Minty portaven un ratolí i un gat de peluix.

Es tracta de que l’Eddie perd en Minty, llavors venen en Zap i la Zeeta i l’ajuden. De cop se sent en Minty, però un gat se’l vol menjar. En Zap i la Zeeta amb els seus rellotges converteixen el gat en petit i en gran el ratolí, aleshores tots es posen a riure.

No es vam equivocar molt, però si algú s’equivocava ho tornavem a fer i els hi sortia perfecte. Gairebé tothom s’ho sàvia de memòria . Van treure bona nota però una o dues vegades algú es va quedar en blanc i començavem a riure.
Tots ens ho vam passar molt be, no paràvem de riure sobretot quan parlava l’Eddie amb aquella veu tant greu.

Laia L i Arnau C

Laia L, Arnau P, Arnau C i Xavi representant “Where’s Mynty”

SORTIDA AL CASAL D’AVIS.

Classe de 4t B assajant la Nadala “We wish you a Merry Chiristmas” desembre 2008
La classe de 4t B van anar a fer una sortida a una residència d’avis, en concret a la Residència Municipal. Anàvem per cantar unes nadales. Ara us expliquem quines. Els van cantar tres cançons: “We wish you a Merry Christmas” en anglès, “el cucut” en català i la de “Sant Josep fa bugada” també en català. Havíem de cantar quatre, però la que es diu “Els tres tambors”, no la van cantar perquè alguns nens no se la sabien del tot.

A la residència van ser molt amables amb nosaltres, ens van donar una bossa de “xuxes” i una ampolla petita d’aigua per a cadascun. Van estar molt contes de que uns nens petits com nosaltres els anessin a visitar i a cantar. Vam repetir algunes de les cançons perquè als avis els hi agradava molt. Vam tornar a l’escola molt contents d’haver cantar cançons als avis i avies.

Com que encara no havien fet pati, en tornat a l’escola van anar a les pistes a jugar i ens van menjar la bossa de “xuxes” i l’ampolla d’aigua.

Júlia i Emma 4t B

El dia 18 de desembre els nens i nenes de 4t van anar a la Residència Municipal d’avis d’Arenys de Mar a cantar nadales. Vam cantar tres: “un cucut”, : “We wish you a Merry Christmas” i la de “Sant Josep fa bugada”. L’endemà van cantar les mateixes i una quarta que es diu “Els tres tambors” davant dels pares a la sal d’audiovisuals de l’escola.

Alfredo i Josep 4t B

TREBALL COOPERATIU “COLECCTIONS”


English cooperative work 4th C

Aquest any els alumnes de 4rt hem fet un treball cooperatiu en anglès sobre les col·leccions.
Primer vam portar les nostres col·leccions i ens vam fer fotos uns als altres. Desprès vam fer una fitxa en la que ens descrivíem físicament i fèiem frases sobre allò que ens agradava, i sobre les nostres col·leccions. Seguidament vam agafar una cartolina i vam enganxar la foto i varem copiar les frases de la fitxa. Per últim varem penjar les cartolines a l passadís de 4t i varem fer un llibre.

Melina i Elisa 4rt C

Aquest any a 4t hem fet un treball cooperatiu en grups de quatre .
El treball es tractava de portar qualsevol tipus de col·leccions. Per cada grup ens havíem de fer una foto, però la foto ens a la feia un altre grup i nosaltres els hi fèiem a ells.

Després enganxaven la foto en una cartolina de color i al costat de la foto hi posaven algunes frases sobre la col·lecció que havien portat.
Per que no quedessin espais buits varem fer uns quants dibuixos.

Quan ja havíem acabar d’enganxar i escriure tot a la cartolina ens varem aixecar tots per la classe i anàvem fent preguntes de les col·lecció i sobre allò que havien portat els altres companys.

Paula i Adil 4t C

Fer l'ullet ENS HO VAM PASAR MOLT BÉ!!!!! Descarat

English cooperative work 4th C team 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *