Celebració de Halloween 2009

Aquest any hem treballat la típica festa anglosaxona de HALLOWEEN a l’àrea d’anglès.

Aquí podeu veure els vídeos de la decoració

Decoració de Halloween dels alumnes de 3r i 4t i concurs de boniatos de Cicle Superior

I els companys de 5è fent “Trick or treat”

Trick or treat dels companys de 5è

També van passar per les classes de 1r i 2n. Com podeu veure no feiem gaire por.

Ferran, Jordi, Dídac, Laia, Júlia i Elisa intentant un trick or treat a les classes dels petits

Els alumnes de 3r i 4t han cantat una cançó que parla d’aquesta nit i els seus típics fantasmes, bruixes i gats, vampirs, carbases i espelmes.

Vam preparar una carbassa (pumpkin) que desprès utilitzaven a les classes amb una espelma i en la foscor a l’hora de cantar “Halloween song”.  Aqui podeu veure a Alba i Jaume buidant-la.

Alba preparant la cabassa

halloween2009 Jaume buidant la carbassa

També vam  decorar els passadissos amb movils de buixes, rat penats, fantasmes i carbasses. Divendres al matí uns alumnes de 5è disfressats passaven per les classes. Feien allò del TRICK or TREAT   ells cantaven una cançó i nosaltres a canvi els donaven xocolata o altres regalls. És una tradició anglesa,  fa molts anys els nens pobres anaven per les cases dels rics la nit de Halloween demanat menjar. Els donaven allò que es deia “soul cakes”, uns pastissos a cavi de pregar per les ànimes dels familiars dels rics que el regalaven el menjar.

Els companys de cicle superior vam fer un concurs de decoració de boniatos

DEMANEN DISCULPES PER LA DATA DE PUBLICACIÓ DE L’ARTICLE, amb més d’un mes de retard, de fet l’article ja estava preparat fa temps, però ha estat un problema de tenir regulades les autoritzacions paternes per publicar fotos, un cop sol·lucionat ja el podeu veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *