INICI

El CEIP Font de la Pólvora és al barri del mateix nom de la ciutat de Girona. Actualment hi ha al centre uns 160 nens i 18 mestres. El logotip de l’escola és la roda que representa la bandera del poble gitano perquè la majoria dels alumnes ho som. A la nostra escola fem tallers de tota mena: Teatre, informàtica, construccions, danses, plàstica, costura i a tots els cursos els n ens i les nenes treballem coeducació que vol dir que tant nens com nenes fem les mateixes coses. També fa molts anys que treballem un projecte d’hàbits.

Com arribar?


Mostra un mapa més gran

A l’escola, els veieu al centre del mapa, hi ha tres edificis: el bloc nou, el vell i el del menjador.


nou.JPG menjador.JPG

El bloc nou és el bloc dels nens de Cicle Mitjà i de Cicle superior i també hi ha el despatx de direcció i quatre aules de suport. Al bloc vell hi anem els nens d’educació infantil i de cicle inicial i també hi ha tres aules de suport, aula de música, aula de psicomotricitat, biblioteca, aula d’informàtica i sala de mestres. Tots els cursos dinem junts al menjador.


Ja fa 27 anys que existeix aquesta escola i també aquest barri. Aquí vivim en pisos construïts al voltant de l’escola. Al barri també hi ha el Centre Cívic Onyar, el CAP i el pavelló.

Aquest curs ens estant cablejant el centre amb el projecte Heura. Fa pocs dies que hem canviat tot el nostre web i estem molt contentes i contents de poder-vos ensenyar el que estem fent.

Contacta amb nosaltres