INFORMACIÓ DEL BLOC

Aquest és un bloc de l’escola pública Ernest Lluch. Va dirigit, sobretot, a l’alumnat i a les famílies del Cicle Mitjà de l’escola.

Contacte:

Escola Ernest Lluch, passeig de l’estació 15, 08630 Abrera

Telèfon: 93 770 12 13

Correu-e: a8059822@xtec.cat

4 respostes a INFORMACIÓ DEL BLOC

 1. pau gonzalez laguarda diu:

  Hola Toni, soc en Pau. No trobo el dictat preparat que esta apuntat a l,agenda pel 8 de gener. Tampoc Ho trobo al bloc.

 2. Sonia Moral diu:

  Bona tarda
  Cada any faig una recopli·lació d’algunes fotografies de bloc.
  He investigat el blog el curs 2018-2029 (professora Aina) i només he trobat 2 sortides la castanyada. No hi ha res més? o no sé trobarles…

  D’altra banda seria genial que algú pogués actualitzar la web una mica, i més ara que estem els pares connectats per tal que facin una mica de seguiment…està tot barrejat…. pot ser a la página principal entrar pel curs directament… no ho sé però no es fa entenedor i les pares ho diem al grup.

  moltes gràcies

 3. MONTSERRAT ANTOLINO FEIJOO diu:

  Bona tarda,
  Sóc la Montse, la tutora de 2n A.

  Si tens temps, mira de trobar les fotos al bloc de Cicle Inicial. Aquest any amb el canvi a les comunitats s’ha fet un traspàs d’un bloc a un altre, que no s’hagin perdut. I si no, procura buscar-les a l’etiqueta de 2n. Si no les trobes, fes-m’ho saber, si us plau.

  Pel que fa al tema de l’organització del bloc, hem anat pujant les activitats i al costat d’algunes especifiquen el curs. De totes maneres, traspasso el teu comentari a la resta del grup, a veure com podem fer les pujades. Gràcies i salutacions,

  Montse

 4. MONTSERRAT ANTOLINO FEIJOO diu:

  Bona tarda Sonia,

  Per trobar el recull de totes les fotos has d’anar a la dreta del bloc i on hi ha una lupa, posar fotos 1r 2018-19. Trobaràs totes les que vulguis.
  Si no trobes l’entrada, fes-m’ho saber.
  Salutacions,

  Montse

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *