ADÉU AL CURS DE 4t

Ei, nens i nenes de 4t,

El curs està a punt d’acabar. Abans que marxeu de vacances, l’Anna i jo, que no podem estar amb vosaltres aquest dimecres 21, us desitgem  bones vacances i us fem molts petons i abraçades amb aquest missatge. Ens ho hem passat molt bé aquests dos cursos i us trobem i us trobarem molt a faltar. Li volem fer una abraçada molt especial a en Nabil, que marxa a viure a Alemanya.

Us deixem també una cançó de comiat de l’obra de teatre que ens agrada molt.

Bones vacances, molts petons i abraçades,
Anna i Toni

Aquest article ha estat publicat en 4t, Cançons, Curs 2016-2017. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ADÉU AL CURS DE 4t

  1. Laia Castro diu:

    Toni i Anna , hola soc la Laia us volia dir que para mi en aquest dos anys an sigut molts bons mestres , encara que no acabem el curs amb vosaltres ,les seves sustitutes també ho fan be. Toni tu as sigut el meu tutor ,em as ensenyat MOOOOOOOOLT BÉ, com et vaig dir un dia et visitare i et recordare .
    GRACIES PER TOT!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *