NOTÍCIA AL BLOC DEL RODOLFO DEL HOYO

Ei, nens i nenes de 4t,

Acabo de visitar el bloc del Rodolfo del Hoyo i he vist que ha publicat una notícia sobre l’entrevista que li vam fer sobre el seu llibre “La colla del fantasma Barruf”. Si voleu, cliqueu a l’enllaç i llegiu la notícia.

A reveure, amics.

Aquest article ha estat publicat en 4t, Curs 2012-2013. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a NOTÍCIA AL BLOC DEL RODOLFO DEL HOYO

  1. Oriol diu:

    Quin goig poder veure que activitats motivadores que els mestres organitzen se n’hi treu tan de profit!. Felicitats nens i nenes de quart. En Rodolfo de ben segur que el proper curs ens voldrà visitar, va marxar molt satisfet de tots vosaltres. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *