VISITA DE RODOLFO DEL HOYO A 4t

Ei nens i nenes de 4t,

Durant aquest curs hem tingut la sort d’anar llegint una novel·la titulada “La colla del fantasma Barruf”. És una història d’aventures molt interessant. La setmana de Sant Jordi ens va visitar el seu autor, en Rodolfo del Hoyo, i li vam fer una entrevista que vam preparar entre tots a l’hora d’Estructures Comunes (Català). Aquí us deixo unes fotos. Ah, se m’oblidava, gràcies a aquesta visita ens vam assabentar que la història té una segona part: “El capità Barruf i els caçafantasmes”.

Entrevista a Rodolfo del Hoyo (4t A)

Entrevista a Rodolfo del Hoyo (4t B)

Aquest article ha estat publicat en 4t, Activitats a l'aula i sortides, Curs 2012-2013. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a VISITA DE RODOLFO DEL HOYO A 4t

  1. Moltíssimes gràcies per les fotografies i per la notícia al bloc. Jo també estic fent una i aviat us la passaré. Var ser una matí molt divertit. em va agradar molt xerrar amb els meus lectors. Una abraçada molt gran a tothom.
    Rodolfo del Hoyo

  2. Toni Estévez diu:

    Gràcies a tu, Rodolfo, per un llibre tan divertit i per una xerrada tan interessant. Fins al proper curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *