8 DE MARÇ:DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Totes les dones treballen, ja sigui a casa o a una feina amb un sou, és per això que avui 8 de març, Dia Internacional de la Dona, les volem felicitar. Volem dedicar aquest muntatge a totes les dones, per ser com són, pels innumerables esforços i sacrificis dedicats al benestar dels seus éssers estimats… per anar repartint tant d’amor pel món. Gràcies!

Hem agrupat diverses feines realitzades entre les Àrees de Música (cançó), Medi (estudi dels sectors productius), Visual i Plàstica (tècniques d’il·lustració) i Tutoria (“quina feina fan les nostres mares?”). La cançó, Duerme negrito, està enregistrada en directe; es tracta una cançó de bressol tradicional llatinoamericana que va passar oralment de mares a fills durant molts anys, fins que la va recollir, li va donar forma i enregistrar per primera vegada l’Atahualpa Yupanqui. Per acabar, la tècnica que s’ha fet servir pels dibuixos ha sigut crear un fons amb aquarel·la per després fer una altra capa de dibuixos amb ceres.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a 8 DE MARÇ:DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

  1. LÍDIA diu:

    Felicitats a tots els nens i nenes de 3r, és un detall molt bonic!

  2. LÍDIA diu:

    Nens i nenes de tercer, molt bona feina! Tot un detall, molt bonic! Felicitats tant a mestres com alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *