Anem a veure la collita del panís
gripau de 4rt
Excursió a St. Llorenç
Els alumnes de cicle mitjà vam anar al Camp d’Aprenentatge de la Noguera. Allà ens vam dispersar per grups: tercer i quart. Els de tercer van anar al campament d’arqueologia i els de quart vam anar a la cova dels bous.
A la tarda, els de tercer van fer el taller de les cases a la prehistória, mentre que els de quart vam visitar l’embassament de St. Llorenç. També vam anar a la central hidroelèctrica i vam passar pel damunt de la resclosa.
Ens ho vam passar genial. I si no, mireu les fotos i veureu.
Lia Montoro i Anna Piqué
Enllaç a l’àlbum SORTIDA AL CdA DE LA NOGUERA
HIGIENE PERSONAL
Els nens i nenes de quart, durant el primer trimestre, van assistir a una xerrada a la Biblioteca de l’escola. Va ser molt interessant perquè tractava de la higiene personal. A més, també van practicar rentant-se les dents. Aquí podeu veure una mostra del ràpid que ho van aprendre i posar en pràctica.
BubbleShare: Share photos – Find great Clip Art Images.
MENÚS DEL RESTAURANT 4t B
SENYORS I SENYORES, ESPERO QUE DISFRUTEU MENJANT AQUESTS PLATS
PRIMER PLAT:
Macarrons amb aranyes podrides
Aranyes amb xinxetes cremades
SEGON PLAT:
Macarrons de rates
Sopa de ratspenats i bruixes
POSTRES:
Crema Catalana amb aranyes
Pastís de rates
Gelat de xinxetes
I COM QUE HI HA CRISIS EL MENÚ VAL :3O EUROS
DESIREÉ ESPAÑOL BOSCH
Menu Fantàstic
PRIMER PLAT:
Macarrons amb insectes
Insectes morts amb menjar italià o xinès
Espaguetis amb suc de tomata d’aigua del wàter
SEGON PLAT:
Carn podrida de diferents varietats
Patates amb pipi
Insectes a la cassola
POSTRES:
Taronja tropical amb mosquits
Mosques amb fruita
Gelats podrits
Peles de fruita de la basura
ALBA ESCOLÀ TILLÓ
Menú Especial
PRIMER PLAT:
cua d’elefant podrida, patates amb cervell de porc i un suc de mosca.
SEGON PLAT:
cucs i fulla de un abre podrit, canyes amb tot de mocs de cavall.
POSTRES:
iogurt de sany amb vi, fang,vinagre i sal.
<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>
<!–[endif]–>
HELENA LLORDÈS COCA
Menu Dia 06/02/09
PRIMER PLAT :
amanida de llapis i borrall de goma
SEGON PLAT:
llibretes de tapa groga amb pèsols saltejats
POSTRES:
crema catalana amb tipex de guarnició
Beguda i pa no inclós
———————————- preu 10.00 €
Menu De Diumenge
PRIMER PLAT:
exquesitesses de joguines fornejada amb salsa d’ametlla
SEGON PLAT:
carteres i estoigs rebossats a la salsa roquefort
POSTRES:
sortits de llapis i rotuladors
Beguda i pa no inclós
———————————————- 12.00 €
Menu De Dilluns
PRIMER PLAT:
verdura amb guarnició de botelles
SEGONS PLAT:
ales de pollastre amb plastidecor gratinats
POSTRE:
fruita i salsa de fulls
BEGUDA:
aigua a la mosca fresca
vi de mosquits
pa i cafetó no inclós
—————————————— 8.00€
EMÍLIA CASCALLÓ JOVÉ
Contes portats pel vent
Els i les alumnes de 3r van participar en un taller de contes “Contes portats pel vent”, en el qual van poder escoltar històries d’arreu del món.
BubbleShare: Share photos – Find great Clip Art Images.
TALLERS
Els nens de 3r i 4t aquest primer trimestre hem treballat en els tallers: collage, titelles, fang i una pintura del Van Gogh.
Mireu que bé que ho feíem:
BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing
Les mates són divertides?
Quants nens creuen que les matemàtiques són avorrides?
Visiteu aquest lloc i canviareu d’opinió
www.mathsisfun.com
Hola!
Benvingut/da a XTECBlocs. Aquest és el teu primer article. Edita’l o esborra’l i comença a fer ús del bloc!
