CURTS

35 curts magnífics per treballar les emocions i els valors

 

  • EL PEZ FELIZ. Un curtmetratge genial que parla d’un home que troba en un peix una excel·lent companyia. Interessant per treballar la importància i el valor de lallibertat. Està basat en el conte “A Fish that Smiled at Me” o El peix que em va somriure de Jimmy La.
  • CANÇÓ DE PLUJA. Song of rain narra la història d’un nen que després de trobar-se amb una guineu, decideix ajudar-la sota la pluja de la ciutat. Fantàstica per treballar un valor imprescindible: el de l’amistat.
  • SWING OF CHANGE. Un curtmetratge que relata la història de Harry, un barber al Nova York dels anys 30, el qual no tolera als homes i a les dones negres. Alguna cosa passarà perquè això canviï. Swing of Change és un curt excel·lent per fomentar elrespecte i la tolerància de les persones amb independència de la seva raça o origen.

  • EL VIATGE D’EN SAÏD. El viatge d’en Saïd, guanyador d’un Goya 2007 al Millor curmetratge d’animació, tracta el problema de la immigració i vol educar el valor de la solidaritat.

  • EL CIRC DE LES PAPALLONES. El respecte i la dignitat són dos dels valors que s’exposen en aquest curmetratge. Parla, per altra banda, de les pors i les necessitats humanes, com la de sentir-nos acceptats per la resta o trencar les barreres que nosaltres mateixos ens imposem.

QUINA SON

LA MORT

LA COOPERACIÓ

  • Curts per parlar de l’amistat

  • L’amistat és un sentiment convingut amb una altra persona, on es cerca confiança, consol, amor i respecte. És un vincle molt especial entre dues persones.

The misguided monk: Un curt que no et deixa indiferent. Fa referència al valor de l’amistat.

  • Curts per treballar l’amor

L’amor és una virtut que representa tot l’afecte, la bondat i la compassió de l’ésser humà.

Paperman: Una deliciosa història d’amor narrada a través de la música i el poder de la imatge.

L’ou. Curt de Pixar: Un curt que, de manera original i divertida, parla del poder de l’amor.

 

https://youtu.be/K609ys-UOls

  • Curts per treballar la veritat i la mentida

El venedor de fum: El curt fa referència a un venedor ambulant que arriba al poble oferint la possibilitat de fer realitat els somnis dels habitants. El curt permetrà als alumnes reflexionar sobre diferents temàtiques: la veritat/ la mentida, la realitat/ els somnis, les aparences…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *