Rosquilles de Santa Teresa.

Rosquilles al forn.

Ingredients

250 grs de farina
100 grs de sucre
4 ous
5 cullerades d’oli d’oliva
1/4 vas d’anís
1 cullerada de llavors d’anís ( matafaluga)
2 culleretes de llevat en pols
mantega per a untar la placa del forn

Preparació

1. Bateu els ous en un vol amb el sucre fins a formar una crema. Afegiu-hi, sense deixar de batre l’oli, l’anís i les llavors d’anís ( matafaluga), prèviament premseu-les amb la mar de morter i el morter.

2. Seguidament, incorporeu a poc a poc la farina amb el llevat i mescleu-ho fins a obtenir una massa tova.

3.  Enfarineu el lloc de treball on bolcareu la massa, on la treballareu lleugerament fins a què estigui tot ben unificat. Aplaneu amb el curró, talleu en tires i feu les rosquilles.

4. Col·loqueu-les en una safata de forn untada amb mantega i poseu-les dins del forn un cop ja estigui calent.

4. Fornegeu-les a 180 º C de 25 a 30 minuts fins a daurar-les.

5. Finalment, si es desitja es pot enfarinar amb sucre glacejat.

 
Imatges: http://yalalunaseleveelombligo.blogspot.com.es/2012/04/rosquillas-de-semana-santa.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *