BENVINGUTS AL NOU CURS 2016-2017

Benvinguts al nou curs 2016-2017,

Com cada any iniciem el curs amb millores a l’escola. Enguany l’Albert ha construit cartellets de fusta per indicar els diferents espais, les files dels cursos i també s’ha enllestit el dormitori de P3. A finals del curs passat i gràcies a l’AMPA vam començar a gaudir d’un carro d’ordinadors portàtils, pissarres digitals i de la biblioteca escolar. A més, amb l’ajuda dels conserges del Pla de l’Estany i la brigada municipal, han estat pintant els passadissos, les parets de les aules i fent millores generals al pati.
Per tal que us en pugueu fer una idea, podeu observar les fotografies de continuació.

Aquest article ha estat publicat en Curs 2016-17, NOVETATS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *