Ens mesurem amb xocolata!

Qui sap, igual a partir d’ara l’ofici de costurer-costurera es reinventa i comencen a mesurar en tauletes de xocolata i onces… us imagineu?? Segur que els conillets i les conilletes serien clients i clientes mooolt habituals! jjjjj

En aquest cas, hem gaudit molt i treballat de forma natural molts conceptes matemàtiques com la comprovació, l’estimació, la hipòtesi, l’assaig-l’error, la numeració, la suma, la resta, la superposició amb correspondència numèrica, el paral.lelisme, la mesura, diferents tipus de mesura, la comparació… entre altres. I tot… JUGANT.

Un dia més, comprovem que jugant sempre serà la millor metodologia per aprendre i connectar el que ja sabem amb conceptes nous. Bravo conillets i conilletes!

I com l’activitat ha sigut tan dolça, aprofito per tornar a acomidar-me del Blog amb aroma de xocolata! Un regal ser part de la Classe dels Conillets! -MariaBelén-


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *