Fruites, hortalisses i verdures… què farem?

La classe dels conillets va rebre una sorpresa a la tarda. Van entrar a l’aula i es van trobar plats amb trossos de pebrot vermell, pebrot verd, pebrot groc, pinya, carabassa, kiwis, nabius i maduixes. Fruites, verdures i hortalisses de tots els colors! La sorpresa va anar seguida de preguntes… què farem? Per a què són? Les menjarem? Posarem pintura a les fruites?

Els objectius d’aquesta activitat eren, entre altres, experimentar, provar, comprovar, obtenir respostes i gaudir, sent ells i elles les veritables protagonistes dels aprenentatges.

El resultat? Una activitat enriquidora per tothom on van descobrir que hi ha aliments que tinten i d’altres que no; on van activar i augmentar els 5 sentits en cada pas de l’activitat i on alguns amb un perfil més investigador i investigadora, van decidir gaudir més estona experimentant de forma lliure i divertida, sense cap pauta.
Aquí teniu el resultat!


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *