Sortida al Museu de la Xocolata de Barcelona

El passat 20 d’abril va arribar uns dels millors dies d’aquest curs… LA SORTIDA AL MUSEU DE LA XOCOLATA! Hem estat fent el compte enrere al nostre calendari dels dies que faltaven per la sortida i per fi ha arribat! S’ha portat súper bé en tot moment i un cop més, han viscut cada moment amb intensitat, il·lusió i sorpresa.
– Vam començar la sortida esmorzant a dins del Museu, en una zona molt maca i des d’on podien veure a través d’una paret envidrada als aprenents a pastissers com feien bombons i escultures de xocolata que ens van deixar bocabadats.
– Després, vam passar a una sala en taules altes on vam veure unes imatges que ens mostraven d’on venia la xocolata.
– A continuació, taula per taula van fer fila al costat d’una màquina que dispensava xocolata i van omplir uns motlles d’animals amb la xocolata.
– I per finalitzar, van fer un taller de pintar amb xocolata líquida que la nostra guia ens va posar a dins d’uns cartutxos molt apanyats.
– Entre pas i pas de cada activitat, les llepades de dits i mans van ser constants, i és que, fins i tot, per als grans, era impossible resistir-se!

El colofó a la sortida va ser dinar al Parc de la Ciutadella de Barcelona, on van jugar i van veure la gran font amb escultures majestuoses custodiada per ànecs molt pacients i amistosos. I just al davant de la font teníem al gran mamut que ens va acomiadar deixant-nos cares d’admiració i ganes de tornar-hi.

https://photos.app.goo.gl/WfRe6ewW6QiDfRhy9

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *