St Patrick’s day

Avui ens hem trobat a l’escola un sobre de color verd. A dins del sobre hi havia aquesta carta:

Així doncs, seguint les indicacions d’en Leprechaun hem fet el puzle i després hem buscat la peça que faltava per poder-lo completar. I sabeu què? Al costat de la peça hi havia amagat el tresor: moltes monedes!

És molt difícil de veure, perquè és petit i molt ràpid, però si esteu ben atents, potser el podeu arribar a sentir o inclús a veure. Alguns nens i nenes de la classe dels Conills han sigut molt afortunats i l’han pogut sentir i veure…

Aquí teniu el conte que hem explicat:

https://www.youtube.com/watch?v=rwSGBzeg0pM&t=33s

Aquest article ha estat publicat en Anglès. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *