Visita a la Fundació Miró

Els Conills, amb els Esquirols i les Granotes, hem anat a la Fundació Miró.

Allà hem pogut veure molts  quadres  de Miró. Alguns ja els  havíem vist a l’escola, però els del museu eren molt, però molt més grans. Hem identificat molts elements característics de l’obra d’en Miró, com els colors preferits (negre, vermell, groc, verd, blau), el sol vermell, la lluna blava, les estrelles, els personatges estranys amb tres pèls, les línies gruixudes i primes… També hem vist el tapís i les escultures que feia amb elements de la vida quotidiana, com forquilles, aixetes… Hem gaudit  molt creant les nostres obres d’art , que hem pogut  veure gràcies al retroprojector.

Malgrat que quan vam arribar estava plovent, per sort va deixar de ploure i va sortir el sol. Així, quan vam sortir del museu, vam anar a dinar i jugar al parc dels jardins de Mossèn  Cinto Verdaguer.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *