Què hi veus?

Els nens i nens de la classe dels Conills hem fet aquesta pel-lícula on volem mostrar que per entendre bé la realitat hem d’observar tot el context, no només una part o un detall, ja que llavors podriem tenir una percepció errònia . Hem vist que la música és molt important per remarcar un sentiment o sensació. També hem observat que les imatges en blanc i negre són com més tristes i ,pel contrari, les imatges en color són més alegres.

Ens ha agradat molt fer aquesta pel-lícula perquè, a més de fer d’actors, hem pogut gravar i ens hem iniciat en l’ús de la càmera de vídeo i com podem gravar plans curts o pla senser utilitzant el zoom o allunyant-nos.

Què hi veus? from Angeleta Ferrer Conills on Vimeo.

Aquest article ha estat publicat en Audiovisulas. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *