Bon ús de l’aigua

Aquesta activitat es fa conjuntament entre el Parc de la Sèquia i el Camp d’Aprenentatge del Bages.

És un taller on, amb la participació de tots els alumnes, es treballen les actituds positives per a un bon ús de l’aigua; per aprendre a actuar correctament en cadascun dels moments de la vida quotidiana en els quals utilitzem l’aigua.

L’activitat es planteja com un programa de ràdio destinat a donar bons consells a la ciutadania. Aquest treball es realitza amb diferents fotografies que mostren diferents formes d’utilitzar l’aigua a nivell domèstic. A partir d’una valoració individual hem d’intentar classificar-les en accions correctes i accions incorrectes. Per parelles fan una exposició oral que es grava en ordinador i al final s’escolten les seves aportacions. A continuació es fa una revisió dels encerts i errors que s’han produït, sempre en un to positiu, fonamentant-ho amb una explicació perquè tothom tingui prou informació per poder actuar amb coneixement de causa

RECOMANACIONS: Treballarem amb grups de 12 alumnes aproximadament, per tant, caldrà dividir el grup classe.
MATERIAL: El trobareu tot al Centre de l’Aigua.
DURADA: 45 minuts                                                                                                     LLOC: Centre de l’Aigua de Can Font (plànol)