ens hem mudat!

imagesA partir d’ara, tots els materials i les activitats corresponents al segon curs de matemàtiques aplicades a les ciències socials els trobareu a l’adreça http://frobenius.wordpress.com/, amb la confiança que aquest altre servidor ens oferirà un servei més fiable.

lliurament telemàtic dels deures

Les activitats que he posat avui divendres 11 de desembre de  deures cal lliurar-les, si s’escau, per via telemàtica i en format GeoGebra (.ggb), naturalment [permet inserir textos lliures sense cap dificultat]. L’adreça de lliurament, com sabeu, és sclimen3 [aquí va l’arroba] xtec.cat. El límit per al lliurament (per a poder gaudir de llurs conseqüències positives a l’avaluació) són les 22h del diumenge 13 de desembre. Ja veieu que l’enviament dels deures és perfectament compatible amb anar a votar.

calculadora en línia WIRIS

Un dels recursos dels què disposeu pel vostre estudi és la calculadora en línia WIRIS. Com totes les eines tecnològiques que usem en les matemàtiques, per treure’n tot el profit cal que en fem ús i anem descobrint les seves possibilitats gradualment. Animeu-vos!

Això sí! Ara ja no podreu dir que no sabíeu si els resultats dels vostres exercicis eren correctes o no: la WIRIS és capaç de fer la major part de les activitats que plantegem a classe. Una altra qüestió és que no ho fa pas per pas, sinó de cop, i per això hem de seguir fent nosaltres el gruix de la feina:O!

us apunteu a fer el cangur?

Com ja sabeu d’altres anys, l’IES Abat Oliba de Ripoll participa a les Proves Cangur que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques. Bé, els que hi participen realment són aquells de vosaltres, de tercer d’ESO a segon curs de batxillerat, que us atreviu amb el repte de dedicar el vostre enginy i una part del vostre temps a jugar amb les matemàtiques.

Busquem els agosarats voluntaris d’enguany… Animeu-vos! Ja sabeu que a més a més la participació suposa la possibilitat de participar en l’excursió a Barcelona per tal de realitzar les proves (dijous 18 de març de 2010.)