Benvinguts al nou curs!!

Benvinguts al nou curs!!

Aquest any ja sou els grans de l’escola i esteu a un pas de començar una nova etapa de la vostra vida; l’institut.

Les vostres tutores us desitgem un bon curs, que aprengueu moltes coses i que guardeu molts bons records d’aquest any amb els vostres companys i companyes.

Som-hi!! A treballar!!

Tos els alumnes de 6è

GRUP 6èA

 

GRUP 6èB

20 thoughts on “Benvinguts al nou curs!!

 1. Clara C.

  Un altre any d’escola, quin rollo. Però és l´últim i el tenim que aprofitar perquè hem estat 9 anys. Ens han ensenyat a menjar com una persona i a pelar la fruita. A estudiar i hem apres moltes coses i segur que quan marxem al institut segur que més d´un plorarà. Aquest any serà més difícil però com som els més llestos ho aprovarem tot. Hi ha una nena nova, la Carla, i us recomano coneixer-la perquè és bona amiga.

 2. Alex G.

  Espero que aquest curs vagi tan bé com el passat! També espero passar un gran últim any amb vosaltres i m’alegro molt de veure-us a tots . Benvinguts!!!! 😉 😛

 3. Clemente

  Aquest any serà el nostre últim any a l’escola. M’agradaria passar un curs divertit amb els meus companys i companyes. Abans de res us desitjo un bon curs. Benvinguts a tots i totes 😛 !!

 4. Sara

  Ja comença l’escola! Al començament, quan vam arribar, ens trobavem a faltar: ens hem abraçat, hem xerrat… I al final la Rebecca es queda a la escola. Yupi!!

  I també ha vingut una companya nova que es diu Carla Morente i està a la nostre classe, a 6èA.

 5. Ainoa B

  Hola a tots els de l’Escola Catalunya. Aquest any és l’úlltim any que estarem junts i espero que ho aprofitem al maxim tots els dies que anem a l’escola.
  Encara que hagi arribat a quart he fet moltes amigues i amics, i m’ ho he passat molt bé amb vosaltres.
  Que us ho paseu molt bé cada any que passeu a nous cursos.

  Adéu cole catalunya 🙂 😛

 6. Alicia

  Jo crec que aquest trimestre tindrem que treballar molt i al matex temps ens ho passarem molt bé. Ara sóm els més grans de l’escola i tenim més responsabilitats .Segur que quan s’acabi el curs ens sentirem molt tristos de dexar \’escola que gairebé tots hem estat tota la infància. Però també tindrem ganes, il·lusió i nervis de començar una nova etapa de la nostra vida; el institut. Us agreïm als professors les vostres ganes de ensenyar-nos tantes coses i lo bé que ho heu fet. També heu fet tot lo possible perquè estiguem a gust i solucionar els problemes que teníem i que tenim. Us trobarem molt a faltar!!!

 7. Mercè

  Hola, aquest any serà l’últim i espero aprofitar-lo al màxim i passar-ho molt be amb vosaltres. Però em fa pena que sigui l’últim any i que potser no ens tornem a veure.

  Però aquest curs l`aprofitarem!!!

 8. Gloria

  Per fi ja som els grans de l’escola! Però l’any que ve a l’insti. Ah! Esperem aprofitar molt aquest any i passar-ho molt be amb els amics! =)

 9. Cristina

  Aquest és el nostre últim any a l’escola i espero que sigui el millor de tots.
  Espero poder-lo disfrutar amb tots vosaltres.
  Us desitjo un bon curs a tots i totes !!! 🙂 😀

 10. David

  Un altre cop a l’escola, espero que aquest any sigui millor que l’altre i que ens ho passem molt be amb tots vosaltres. Espero que quan marxem de l’escola marxarem amb un molt bon record d’aquesta gran escola i de tots els bons companys amb els que hem estat des de P3 fins 6è. 🙂

 11. Cesc

  A mi aquest artice de bevinguda m’ha agradat molt perquè et diu hola benvingut al nou curs.

 12. Mar

  Aquet any tenim una nena nova que es diu Carla i som els més grans de l’escola…
  Espero que ens ho passem molt bé 🙂 😀

 13. Carla

  Aquet any sóc nova a l’escola. Els meus companys nous són molt simpàtics :).
  Espero passar-m’ho molt bé aquet curs 🙂

 14. Yolanda

  En aquest l’últim any i m’agradaria jugar amb tots els meus amics i aprendre molt a classe. També m’agradaria que aquest curs sigui el millor de tots. Ens veiem a classe! 😉 🙂 😀

 15. Marta M.

  Aquest any és l’últim a l’escola i el tenim que aprofitar al máxim 😉 😀 Esperem que a l’insti no ens separem 🙁

 16. Alex P.

  Aquest any m’ho intenteré passar molt bé amb els companys i companyes de 6é. Intentaré treballar molt aquest curs ja que és l´ultim any en aquesta escola (Ceip Catalunya). 😉

 17. Joel

  Tornem a l’escola !!!! Aquest és l’ultim any que ens queda , espero que ens ho passem molt bé i que estem el temps possible junts. Crec que marxaré amb un bon record.

 18. Miquel

  Aquest és l’últim any que estem a l’escola i jo vull que ens ho passem molt bé.
  He fet nous amics al llarg de tota l’escola i m’ho he passat molt bé.
  🙂 😉

 19. Sergi

  Aquest any estic bastant nerviós perquè el proxim any ja aniré a l’ institut per això aquest any estudiaré molt per no suspendre cap assignatura i anar a l´insti. ;):)

 20. Maria i Sandra

  Un altre cop a l’escola, tornem a trobar-nos!!!
  Aquest any tenim una companya nova, la Carla. Esperem que treballi bé amb nosaltres.
  Aquest any, com ja sabeu, és l’últim a l’escola. Intentarem aprofitar el màxim possible per estar amb tots els cursos i amb els nostres companys, perquè alguns de nosaltres ja no ens veurem.
  Hem passat desde P-3 fins a 6è. Hem conegut a professors, monitors, etc.

  DURANT AQUESTS 9 ANYS ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *