El cavall de Troia i la petita Helena

El cavall de Troia i la petita Helena és una producció de la companyia La Puntual, el teatre més petit de Barcelona. El director de l’obra, el titellaire Eugenio Navarro, interpreta els 25 personatges del text. L’espectacle es duu a terme amb ombres xineses projectades sobre un fons negre i una titella que juga amb un cavall dóna vida a la protagonista, l’Helena. A més a més, totes les siluetes, estan extretes o inspirades en vasos i ceràmica de l’antiga Grècia, una feina molt rigorosa i molt ben detallada feta per Jordina Salvany.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eNtSFNRlMkM[/youtube]

La protagonista d’aquesta història és una nena, l’Helena. Es passaria el dia jugant amb el seu cavall de fusta però és hora d’anar a dormir. El seu avi, Rinaldo, que ha estat astronauta, escuder i tramoista, li proposa explicar-li el conte del cavall més increïble que hagi vist mai amb la condició que després s’anés a dormir. L’Helena està a punt d’escoltar la història del cavall gegant que uns senyors havien construït per vèncer la llarguíssima Guerra de Troia. Però, en Rinaldo és una mica trapella i no se sap on pot arribar a parar amb la seva història. El fil narratiu de la història són els dos grans poemes èpics d’Homer, la Ilíada i l’Odissea.

L’idioma de l’espectacle és en català i la seva duració és aproximadament 50 minuts. Recomanable per a nens entre 3 i 4 anys.

10406891_10204038679120270_2470745696265080537_n Troya  fotos 007 Troya  fotos 008

Aquest article s'ha publicat dins de General, Infantil i etiquetat amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El cavall de Troia i la petita Helena

  1. Retroenllaç: Les obres clàssiques al Teatre Akadèmia | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *