Setmana de Carnaval

La setmana del 27 de febrer a l’1 de març vam celebrar el Carnaval a l’escola. Com cada any, vam anar seguint les ordres del rei Carnestoltes: dimarts vam portar la cara pintada, dimecres unes ungles ben originals i dijous anàvem vestits d’esportistes.

Per acabar, divendres a la tarda vam celebrar la festa junt amb l’escola bressol i les famílies que ens van voler acompanyar. Tots junts vam fer la rua fins al poliesportiu i allà vam gaudir cantant i ballant amb l’Home dels Nassos. Finalment, l’AFA va repartir coca i xocolata per a tots els alumnes. Va ser una tarda molt divertida!

Aquí us deixem l’àlbum d’imatges. A la pàgina principal de la web també podeu veure un petit vídeo.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà