Sortida a Lleida

El passat divendres 24 de novembre, els nens i nenes de Cicle Inicial vam anar d’excursió a Lleida.

Primer vam anar al Caixafòrum a veure Bitàcola, una obra amb música electrònica i molts efectes especials! En acabar, vam esmorzar al parc i vam jugar fins que va arribar l’autocar per portar-nos a La Mitjana.

A La Mitjana vam fer dos grups: uns van anar a fer una passejada per la natura buscant pistes i rastres d’animals: conills, ocells, insectes… L’altre grup va fer el taller dels rastres: cadascú tenia un rastre real i havia d’endevinar de quin animal es tractava. Vam observar nius, cranis, petjades, pinces… Finalment, vam fer el nostre propi rastre amb fang i motlles.

Els dos grups vam dinar junts a les taules de pícnic i vam jugar una estona. En acabar, cada classe va fer l’activitat que li faltava: uns la passejada i els altres el taller.

Tot plegat va ser un dia molt divertit i interessant on vam gaudir de la música i de la natura!

Cliqueu per veure l’àlbum

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà