Molta sort!!

Hola nois i noies, sóc l’Estel, és el primer día que escric aquí ja que avui donant-li voltes al cap i sabent que demà és un dia molt difícil o millor diferent per tots/es, us volia escriure. He parlat amb la Sònia i ella també ha estat d’acord amb mi d’escriure-us quelcom per donar-vos molta sort o sobretot dir-vos bona sort!

Demà serà un dia diferent per vosaltres, pot ser un dels més difícils, però no us preocupeu, durant la vida us anireu trobant moments així i si esteu preparats els sabreu afrontar sense cap complicació, tal i com ho fareu demà!! Heu treballat de valent, us heu esforçat i tots aquells/es que us heu deixat les banyes practicant i estudiant estem ben segures que tirareu endavant!

Només deixar-vos una cançó dels Manel que a mi em van posar fa just un any en un moment “difícil” per mí, el descens de categoria de bàsquet. La cançó es diu ENS EN SORTIM! nosaltres ens vam en sortir perquè vam lluitar, lluiteu per tot alló que desitgeu!

Un petó ben fort i molta sort,

SÒNIA I ESTEL.

Imatge de previsualització de YouTube

3 thoughts on “Molta sort!!

 1. Safae

  Gràcies Estel i Sònia, espero que els vostres ànims ens ajudin demà.

  PD: M’agrada la cançó, molt raonable.

  Atte: Safae.

 2. Maria

  Gracies per tot el que esteu fent, ens ajudeu molt i nosaltres aquest dia ens esforçarem, espero que tothom hagi aprovat.
  Gracies per tot el que esteu fent. 🙂 😉 :$

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *