El Barça es proclama campió de la Champions

El Barça es proclama campió de la Champions, per haver guanyat al Manchester United per 3-1 amb un excel·lent partit. Els primers 10 minuts va sortir més endollat que el Barça, va marcar Pedro al minut 27 i 7 minuts més tard va marcar Wayne Rooney amb un gol de fora de joc de R yan Giggs . A la segona part el Manchester United va tornar a sortir endollat però, un gran gol de Leo Messi va posar el 2 a 1 en el marcador . Però desprès va ser un gran bany de FCBarcelona i desprès 5 minuts més tard va fer un gol per l’esquadre David Villa . Quan va acabar el partit en Carles Puyol li va donar el braçalet a Abidal que venia d’un tumor al fetge, i ell va aixecar la copa cap al cel.

Pol Planas

barça

2 thoughts on “El Barça es proclama campió de la Champions

  1. naziha

    que bé el barça ha guanyat la lliga i la champions, el barça és el millor equip del món

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *