Acabem la PsiCo!

Ha arribat l’hora d’acomiadar-nos de la PSICO de P4 i esperar amb els braços ben oberts les sorpreses del proper curs.

Esperem que veure’ls gaudir pel nostre “forat virtual” us hagi arrencat un somriure com els que ens esclataven a nosaltres a diari.
Aprofitem per adjuntar-vos les últimes pinzellades de Mus-e.

Personalment, ha estat un plaer acompanyar a la Promoció 2020 aquests cursos. Gràcies i fins sempre!

Bon estiu!

Meri

Recta final!

Ens seguim movent i compartint experiències de psicomotricitat amb molta energia! Ho voleu comprobar? Cliqueu AQUÍ i converseu amb les vostres filles i fills per tal que us transmetin lo bé que ens ho passem!7 ideas de Dibujos de Psicomotricidad | dibujo de niños jugando, niños  jugando, niños

Cal recordar que avui retornem els mitjons antilliscants per rentar-los, però que els seguirem necessitant per les últimes sessions del curs.

Moviment i salut,

Meri

La “psico” de febrer

Famílies, AQUÍ teniu la psicomotricitat d’aquest mes. Una pinzellada dels bons moments que compartim, a la vegada que fomentem el moviment del nostre cos, el companyerisme, el respecte, l’autonomia, la imaginació…Entre d’altres. Estones on percebem l’aprenentatge a partir de nosaltres mateixos i les nostres capacitats.  

Recordeu que avui portem els mitjons antilliscants a casa per rentar-los i retornar-los la setmana que ve ben marcats amb el nom.