Piscina 1r

Benvolgudes famílies,

Al llarg d’aquest curs els nens i nenes de primer els divendres al matí hem anat a la piscina a aprendre a nedar.

Al principi ens va costar perquè ens havíem de familiaritzar amb el medi aquàtic, però desprès d’aquelles primeres setmanes no ens ha parat res de res.

Si voleu ens podeu veure en aquest petit vídeo.

 

Setmana de l’arquitectura

El dimecres passat els nens  nenes de 1r vam realitzar un taller d’arquitectura amb l’arquitecta Annalisa Lopardo.

Vam treballar i observar la importància dels diferents elements de l’entorn urbà, com ara els arbres, balcons, les pròpies cases, la mida dels carrers…

Aprofitant que al nostre voltant hi ha 3 carrers de característiques urbanístiques diferents (Sagunt, Finlàndia i Sants) vam representar-los en unes maquetes ben xules que podeu veure en aquest àlbum. 

AUditori “Els colors del metall”

Els nens i nenes de 1r hem anat a l’Auditori a veure el concert “Els colors del metall”.

En aquest concert vam gaudir de  músiques d’estils i èpoques diferents, interpretats per la bateria i altres percussions i cadascun dels instruments de la família de vent metall: 2 trompetes, trompa, trombó, tuba i sousàfon. Va ser un concert ple de moviment, jvam ballar i cantar les cançons que ens eren familiars.

Feu clic aquí per veure’n les imatges.

Taller d’animals amb la Bioscola

El dimarts vam poder gaudir d’un taller amb animals vius que ens van portar a la classe. Vam conèixer les característiques de diferents animals i el més impressionant va ser que vam poder tocar alguns d’ells.

També vam parlar de la importància de respectar els animals en el seu entorn, no agafar-ne mai i deixar-los tranquils.

En aquest àlbum trobareu fotografies de tots nosaltres en el taller!!

CAstell de Montjuïc

Avui els nens i nenes de cicle incial hem anat d’excursió al Castell de Montjuïc.

En aquesta excursió hem descobert les parts del castell tot jugant. El primer joc era construir una part del castell o el castell de Montjuïc amb grups. Tot seguit hem anat a la zona on antigament vivien els cavalls i hem jugat a un joc molt divertit de cavalls i soldats, en el qual els soldats havien de treure les cues dels cavalls i llavors aquest anaven a dormir.

Per últim, hem anat a la terrassa del castell i l’Esther ens ha ensenyat com els soldats de la ciutat es comunicaven amb el poble quan arribava un vaixell per mar.

Aquí teniu les imatges d’aquests gran dia.

 

MUS-E

Aquestes últimes setmanes hem començat MUS-E amb l’Olga, una ballarina professional. Amb l’Olga estem preparant el ball de Sant Jordi per representar-lo davant de les famílies.

A continuació us adjuntem unes imatges de l’escalfament, ja que el ball és SORPRESA!!!

AULA GASTRONÒMICA

La setmana passada la classe de les estrelles vam anar al Mercat de Sants, on vam poder fer una visita i veure-hi la seva vida.

Després de la visita vam anar a l’Aula Gastronòmica del mercat a preparar  el puré de carabassa que posteriorment vam barrejar amb diferents ingredients ;  romani, el gengibre i suc de taronja.

Aquí trobareu les fotografies d’aquesta sortida.