NYAM, XOCOLATA!

Tot i que va ser abans de les vacances volem compartir amb vosaltres les fotografies de la tradicional xocolatada de l’últim dia de trimestre.

Amb els temps que corren una mica de dolçor no va gens malament!

Podeu fer clic aquí per veure les imatges.

HA CAGAT EL TIÓ!

Aquest matí hem fet cagar el Tió! Quina il·lusió. Aquest any l’hem alimentat tantíssim que no ha pogut aguantar més. I feia uns pets…

Mireu què ens ha cagat! Estem emocionats i emocionades.

Gràcies Tió!

Feu clic aquí per veure les fotos.

CARTES ENVIADES!

Avui per fi hem enviat les cartes pel Francesc Macià!

Per arribar a enviar-les hem treballat de valent: les vam fer en brut, les vam revisar i passar a net, i vam escriure l’adreça al sobre amb tanta bona lletra com vam poder per a que els carter o cartera entengués què hi posava.

Ho hem fet molt il·lusionades i anar avui a la bústia ha estat tota una aventura.

Podeu veure’n les imatges fent clic aquí.

EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA

El passat divendres els nens i nenes de 2n vam participar a “El meu primer festival de cinema”, als cinemes Verdi. Els germans claqueta, uns personatges ben curiosos, van amenitzar l’estona i ens van fer riure d’allò més. Vam poder fer de periodistes i crítics de cinema donant la nostra opinió sobre els curtmetratges projectats. La veritat és que tot i que les opinions sempre són diverses, la majoria dels curts ens van encantar! Vam riure i ens vam emocionar i alguns curts més antics, fins i tot, ens van fer un mica de por. I és que el cinema és això, oi? Comunicar i emocionar!  Un matí rodó!

Podeu fer clic aquí per veure les imatges.

ELS DRETS DELS INFANTS

A l’estona de valors i medi social hem començat a conèixer els drets dels infants. Ens ha sorprès que els infants tinguem drets! Però encara ens ha sorprès més que hi hagi nens i nenes que no veuen respectats els seus, alguns tant necessaris com el dret a l’alimentació, a l’atenció mèdica o a viure en una casa. Per tant, hem decidit fer un mural al passadís per a que els companys i companyes de les altres classes en coneguin alguns.

També hem parlat en assemblea sobre el deures i la necessitat de cuidar els drets dels qui ens envolten.

Podeu fer clic aquí per veure’n algunes imatges.

Us deixo també l’enllaç al vídeo de l’infok que vam utilitzar en una de les sessions per si el voleu comentar a casa amb els vostres fills i filles ara que s’apropa el 20 de novembre.

SORTIDA AL LICEU

Aquest trimestre hem pogut anar al Liceu a veure la nostra primera òpera. Ha estat tota una experiència! El teatre ens ha semblat molt luxós i l’òpera una mica difícil d’entendre. Tot i això hem pogut riure molt amb el personatge d’en Papageno i hem quedat bocabadats amb els vestits dels personatges!

Podeu fer clic aquí per veure’n algunes fotos.

 

PROJECTE PLANETA TERRA

Aquest trimestre la Terra, el nostre planeta, ha mogut la nostra curiositat. Partint de la pregunta “Què trobaríem si féssim un forat al terra del pati que anés cap a l’interior de la Terra?”, hem experimentat i investigat per descobrir coses interessantíssimes: què hi ha a l’interior del nostre planeta, com és que les plaques tectòniques es mouen…

Feu clic aquí per veure les activitats!

EQUIPS COOPERATIUS

Els equips cooperatius ens ajuden en tasques que no podríem fer sols o soles. No sempre és senzill treballar en equip però quan aconseguim el que volíem ens sentim molt orgullosos i orgulloses!

Ja tenim els noms, els logotips que ens identifiquen, els càrrecs i hem començat a treballar!

Feu un cop d’ull aquí per veure’n les fotos.

DESCOBERTA DE LA PLATJA DEL SOMORROSTRO

El passat dia 7 els nen i nenes de cicle inicial van anar a fer la descoberta de la platja del Somorrostro. Les monitores d’Anèl·lides van dinamitzar activitat que els van permetre utilitzar els sentits per conèixer millor l’entorn, aprendre sobre què és natural i què artificial d’entre tot el que trobem a les platges, i la importància de cuidar-les i respectar-les.

Si feu clic aquí podreu veure’n algunes imatges.

 

INICI DE CURS

Ja fa un mes que el curs està en dansa i els nens i nenes de 2n han fet moltes coses a l’aula! Han jugat, han compartit estones de lectura i s’han organitzat per a que tot funcioni.

Si feu clic aquí podreu veure una pinzellada en imatges d’aquestes primeres setmanes.