Taller Arquiescola!

El passat 24 de maig, la classe dels Detectius/es va realitzar un taller sobre l’accessibilitat a la nostra escola dins del projecte d’Arquiescola.

Com la nostra classe està ubicada al segon pis, només ens vam centrar en ell. Vam medir les amplades de les  portes, del passadís, de les cantonades, dels trams per on es pot passar, l’accés al lavabo, les alçades de les pissarres, de les estanteries , dels poms de les portes .. per valorar si podien esdevenir o no una barrera arquitectònica, per la possible diversitat funcional.

Per equips ,vam poder provar l’accessibilitat al lavabo , la movilitat  per les aules amb una cadira de rodes i vam fer fotografies del que creiem que no era accessible  i  del que si , les hem imprès i hem fet un mural amb elles juntament amb el mapa imprès  de la nostre pis amb les mides preses plasmades.

Ha estat molt interessant i ja sabem un poc més,  i  com no , donem gràcies a la Analisa, l’arquitecta del taller i també mare de l’escola.

Per veure les imatges cliqueu a sobre de la de sota!