Els racons del 2n. trimestre.

Després del trasbals de les primeres setmanes, degut al ” terrible Covid-19 òmicron”, per fi , hem pogut  tornar a la normalitat  i ja hem  iniciat la primera volta de racons d’aprenentatge,  d’aquest 2n. trimestre. Bravooooo!

Dels racons de matemàtiques, hem organitzat els següents: un per aprendre les hores, un altre per repassar les multiplicacions jugant a la Jenga, l’altre de jugar a un memory de numeració on han de trobar la parella del nombre però amb el  nombre descomposat, ahh i també han tingut l’oportunitat de crear el seu propi memory , i per últim ,el racó de crear problemes i resoldre’ls.

Dels racons de llengua, han estat els següents: un per treballar la descripció de persones a través de ninos i de targetes de superherois/heroïnes, un altre de buscar al diccionari paraules derivades  i després fer una cursa de velocitat , a veure qui troba primer al diccionari,  la paraula que es diu , un altre de formar paraules amb les lletres dels daus del joc Cross i , per últim, un de trobar els sinònims i antònims  de les targetes plastificades.

Si voleu veure les imatges cliqueu a sobre de la sota, primer trobareu les imatges de mates i després de llengua: